Åklagarmyndigheten i sociala medier

Välkommen att följa oss på Instagram, X, LinkedIn och Facebook.

Instalogo

Instagram

Riksåklagaren instagrammar om Åklagarmyndighetens verksamhet, framhäver åklagarperspektivet och kommenterar dagsaktuell debatt på @riksaklagaren

Riksåklagaren svarar inte på enskilda frågor och ärenden på sitt konto, utan hänvisar den som har frågor till registrator.

 

X logoX (fd Twitter)  

Åklagarmyndigheten publicerar på kontot @aklagareSE.
Syftet är att sprida kunskap om myndighetens arbetsområden och att informera om åklagares beslut i aktuella frågor.

Det är Åklagarmyndighetens kommunikationsavdelning som ansvarar för kontot.

Om du vill kontakta Åklagarmyndigheten i ett enskilt ärende vänd dig istället till din lokala åklagarkammare eller ring växeln på telefonnummer 010-562 50 00. 

 

LinkedIn_logoLinkedIn

Åklagarmyndighetens sida på LinkedIn finns ett urval av våra utannonserade tjänster.

Här kan du följa oss och få information om rekrytering och var du kan träffa Åklagarmyndigheten i rekryteringssammanhang, som till exempel på olika arbetsmarknadsdagar. Personalavdelningen och kommunikationsavdelningen ansvarar gemensamt för sidan. Åklagarmyndigheten utannonserar alla lediga tjänster på webbplatsens jobbsidor.

 

Logotype Facebook

Facebook

På Facebooksidan ”Åklagarmyndigheten Jobb & Karriär” berättar vi bland annat om åklagaryrket och om hur man blir åklagare. Här finns även nyheter om Åklagarmyndigheten och ett urval av våra utannonserade tjänster.
Personalavdelningen och kommunikationsavdelningen ansvarar gemensamt för sidan. Åklagarmyndigheten utannonserar alla lediga tjänster på webbplatsens karriärsidor.