Åklagarmyndigheten storsatsar på it-avdelningen!

I takt med att världen förändras behöver vi utvecklas. Vi söker nu ett stort antal roller och kompetenser för att förstärka vår it-verksamhet i kampen mot brottsligheten.

 

Tre medarbetare på it-avdelning

En modern och framåtsträvande myndighet

Vi är en modern och framåtsträvande myndighet inom rättsväsendet med digitalisering och it-säkerhet som stora hjärtefrågor. Hos oss finns allt från standardlösningar till avancerad teknikutveckling och vi driver såväl interna som nationella och internationella utvecklingsprojekt.

Tillsammans med åklagare och handläggare, som arbetar både på it-avdelningen och i kärnverksamheten, bidrar vi på it till att personer som begår brott blir föremål för brottsutredning och att vinsterna av brott och brottslig verksamhet begränsas.

Anna Mahdessian, Ann Nordmark och Madeleine Högström

Hos oss finns en djup och bred kompetens och många hjälpsamma inkluderande kollegor - redo att välkomna dig! Vi har en glad, prestigelös och familjär stämning vilket bidrar till god gemenskap och bra arbetsmiljö. Vi ger dig omväxlande arbetsuppgifter och en händelserik vardag. För den som vill finns, för de flesta tjänster, möjligheten att till stor del arbeta på distans vilket bidrar till att skapa god balans mellan arbete och privatliv.

Nu storsatsar vi på alla våra enheter och rekryterar allt från chefstjänster till it-säkerhetsspecialister, systemutvecklare, drifttekniker och flera andra tekniska roller och kompetenser.

Vi söker dig!

Har du ett brinnande intresse för it, känner passion för det du gör och har en vilja att utvecklas? Drivs du av utmaningar, älskar att tänka nytt och är en problemlösare? Är du dessutom en ansvarstagande person som vill känna dig stolt över din arbetsplats och bidra till brottsbekämpningen? Ja, då har du hittat hem.

Välkommen att ansöka till din framtida tjänst hos oss!

 

Lediga it-jobb

Tjänst Ansök senast Län
Systemutvecklare DevOps 11 december 2022 Stockholm
It-säkerhetsspecialister 18 december 2022 Stockholm
Drifttekniker 18 december 2022 Stockholm
Handläggare Rakel och signalskydd 01 januari 2023 Stockholm
Läs mer